-->

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

he Booze Market 11-13/5






11-13 Μαϊου 2012


Παρασκευή 18:00 με 24:00
Σάββατο 14:00 με 24:00
Κυριακή έως Μεγάλη Τετάρτη 14:00 με 23:00


Στη Βοοze Cooperativa 
Κολοκοτρώνη 57-59, Αθήνα - είσοδος και από πλατεία Αγ. Ειρήνης (Σκουζέ 3)


The Booze Market είναι πλεόν κομμάτι του κέντρου της Αθήνας. Μία ζωντανή αγορά χειροτεχνίας με design, ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ, αντικείμενα, προϊόντα για τη φροντίδα του σώματος και της ψυχής, λιχουδιές & vintage. Ελάτε να δείτε, να γνωρίσετε, να δοκιμάσετε, να γευτείτε!


Όλο και περισσότερο εμφανίζονται διάφοροι που δημιουργούν, προσπαθώντας έτσι να ξεφύγουν από τις δυσκολίες που αντιμετοπίζουν τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε πνευματικό. Το να στηρίζουμε αυτές τις προσπάθειες είναι πλεόν όλο και πιο συμαντικό!


Αυτή τη φορά, μαζί μας θα είναι οι:
Vintage School με τους Holy Mustache, Retrosexual Vintage Shop, U-Turn Recycled,
διάφοροι δημιουργοί & χειροτέχνες:
Ρούχο & Αξεσούαρ: Crochelle, Yoki Attitudes, Κάλπικο Ραδίκι, Άντα Σακελαρίου.
Κόσμημα & Αξεσουάρ: Bubble Box, Bunny Tales, Nana’s Handmade, Christina Queenbee, E-creations, Fedra handmade creations, Mestella Χειροποίητο Κόσμημα, Nomura Jewellery by Petros Mantouvalos, OR Handmade, The Princess of Art, Ευγενία Δελιαλή, Ειρήνη Ζαϊμη, Κουμπάκι, Μαρίλια Μοναστηριώτη, Σταυρούλα Νικολακάκη, Έλενα Παπαστεργιοπούλου, Όσα φαίρνει ο άνεμος της Άννας Παρλιάρα, Βάνα Πολιτοπούλου, Ζέτα Πρινοπούλου, Δέσποινα Τζάνου, Βάσσια Χαρίση
Για το σώμα και τη ψυχή: Από το συρτάρη της γιαγιάς, Mary’soaps and more
Για το στομάχι & τη ψυχή: Muffins N More, Iason.
Για το σπίτι: Haroula in the island,  Ελένη Κούρκουλα
και όπως πάντα κάποιες εκπλήξεις τελευταίας στιγμής.


Το The Booze Market δεν είναι ακόμα ένα bazaar, δεν είναι γκαλερί ούτε μαγαζί. Είναι μία ανοιχτή αγορά με ανοιχτές πόρτες σε δημιουργούς, μικρούς και μεγάλους. Μία αγορά στην οποία οι δημιουργοί συμμετέχουν όποτε θέλουν και μπορούν. Μία αγορά για ανθρώπους που δημιουργούν με κέφι και έμπνευση. Ένα σημείο συνάντησης ανθρώπων. Ένα μέρος όπου υπάρχει ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, όπου μπορούν να δημιουργηθούν νέες συνεργασίες, νέες τάσεις και νέες φιλίες. Ένα μέρος που θέλει να προωθεί ανθρώπους με ιδέες και κέφι!
Για πληροφορίες σχετικά με συμμετοχή στο The Booze Market, επικοινωνήστε μαζί μας στο theboozemarket@gmail.com

2 σχόλια:

 

blogger templates | Make Money Online